Werken
bij
MGciviel

 Maak jij impact met jouw schrijfstijl?

Vacature: Tekstschrijver Tenders en EMVI-plannen

 

Opleidingsniveau: hbo/wo (bijvoorbeeld journalistiek, communicatie, bedrijfskunde of civiele techniek)
Dienstverband: fulltime/parttime (in overleg)
Regio: Noord-Nederland, Friesland, Joure / Midden-Nederland, Overijssel, Zwolle
Standplaats: Joure en/of Zwolle
Startdatum: per direct of in overleg
Salaris: €2.800 – 4.200 (bij 40 uur per week)

Van energietransitie en hoogwaterbescherming tot complexe vervangingsopgaves in heel Nederland. MGciviel werkt aan grote en kleine projecten voor opdrachtgevers zoals de Rijksoverheid, gemeenten, waterschappen en aannemers. Ter aanvulling van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Tekstschrijver voor het schrijven van tenders en EMVI-plannen. Als Tenderschrijver schrijf je voor onze opdrachtgevers aan een winnend (EMVI)-plan van aanpak. Je stelt kritische vragen aan interne experts en weet zo boven tafel te halen waarin de klant zich onderscheidt van zijn concurrenten. Jij zet die meerwaarde vervolgens SMART op papier in een gestructureerd plan. Onderwerpen als omgevingsmanagement, risicomanagement en duurzaamheid op het gebied van bouw en infra maken jou enthousiast. Je levert impact met jouw schrijfstijl en helpt zo onze opdrachtgevers om nieuwe projecten te scoren. 

Is deze functie als tenderschrijver jou op het lijf geschreven en pas jij binnen ons team?
Solliciteer dan op deze functie. Je kunt direct bij ons aan de slag.

 

Wie zoeken wij als tenderschrijver?

 • Je beschikt over basiskennis van tenders en aanbestedingen of je hebt hier affiniteit mee
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bent communicatief sterk en spreekt de taal van onze opdrachtgevers
 • Je bent creatief, kritisch en een doorpakker
 • Je wilt hebt interesse in werken bij een jong en innovatief adviesbureau
 • Je wilt werken op ons kantoor in Joure en/of Zwolle, maar bent ook bereid om naar onze opdrachtgevers te reizen (landelijk)

Collega Ewoud over deze functie: ‘Je haalt zielsveel energie uit het schrijven van het winnende EMVI-plan. Je weet als geen ander hoe je de opdrachtgever een spiegel voor houdt. Achterhalen wat de sterke- en zwakke punten zijn en deze omzetten in kansen waarmee de opdrachtgever zich kan onderscheiden, dat is je taak en daar blink je in uit.’

Meer lezen over een dag uit het leven van Ewoud? Klik hier voor het hele verhaal.

Wat bieden wij jou als tenderschrijver?

 • Een baan met veel vrijheid waarbij nieuwe ideeën en initiatieven worden gestimuleerd 
 • Thuiswerken is altijd een mogelijkheid, ook na COVID-19
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden
 • Wij betalen jouw volledige pensioenpremie 
 • Een platte organisatie met buitengewoon goede werksfeer en bevlogen collega’s 
 • Wij zijn betrokken en houden van gezellige teamuitjes

Kom jij ons team versterken?

Over MGciviel

Wij zijn expert in integraal samenwerken binnen de fysieke leefomgeving en zijn opzoek naar specialisten die uitblinken in infra! Ons team bestaat uit diverse specialisten op het gebied van projectbeheersing, contractbeheersing en omgevingsmanagement. We werken aan de grote en kleine uitdagingen binnen de fysieke leefomgeving. Vanuit onze kantoren in Joure en Zwolle houden we ons bezig met de meest uiteenlopende opdrachten in Noord en Midden-Nederland. Wij zijn een betrokken, dynamisch, jong team en delen graag onze kennis over de voorbereiding en de beheersing van innovatieve contracten (UAV-gc, bouwteams) met (semi)overheidsinstellingen en aannemers. Wij gaan voor een prettige samenwerking waarbij we elkaar helpen ontwikkelen. We leveren kwaliteit en gaan een goede discussie niet uit de weg. En dat beide met een glimlach. Op vrijdag is iedereen op kantoor voor een gezamenlijke lunch of borrel. Deze dag staat in het teken van bijpraten, projectoverleg, kennisdeling en samenwerken! 

Meer weten over onze expertise? Klik hier. 
Ontmoet onze teamleden. Klik hier. 

Solliciteren?

Heb je vragen over deze functie of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Gerben Sloothaak via gerben.sloothaak@mgciviel.nl of neem rechtstreeks contact op met Gerben via Whatsapp > 06-3958 8342. 

Maak
kennis
met ons