Werken
bij
MGciviel

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s

Adviseur/Projectleider Infra & Bouw

Ben jij de Adviseur/Projectleider die wij zoeken? Ter aanvulling van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Adviseur/Projectleider Infra & Bouw. In je rol kun je verantwoordelijk zijn voor de contractvoorbereiding, –aanbesteding en -uitvoering. Ook kun je worden ingezet voor verwerving van projecten of voor het uitvoeren van toetsen (Auditor). Daarnaast kun je als adviseur ook op het gebied van techniek of projectbeheersing (risicomanagement, financiële bewaking van projecten) of omgevingsmanagement ingezet worden. Afhankelijk van jouw ervaring en wensen zoeken we de juiste rol en bepalen samen hoe jij je wilt ontwikkelen. Ben jij de adviseur die wij zoeken en lijkt het je leuk om ons team te leren kennen? Solliciteer dan op deze functie.

Adviseur Omgevingsmanagement / Omgevingsmanager

Ben jij de verbinder met een groot netwerk voor onze opdrachtgever? Ter aanvulling van ons team zijn wij per direct op zoek naar een adviseur Omgevingsmanagement. Als Omgevingsmanager ben jij de motor achter een effectieve samenwerking tussen de opdrachtgever en de stakeholders van een project. Blink jij uit in omgevingsmanagement en pas jij binnen ons team? Solliciteer dan op deze functie. Je kunt direct bij ons aan de slag.

Lead Auditor/Adviseur

Ben jij flexibel ingesteld en heb je goede sociale vaardigheden? Ter aanvulling van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Lead Auditor/Adviseur. Als Lead Auditor/Adviseur bereid je interviews voor en voer je interviews uit. Je vraagt door en analyseert de bevindingen om zo een nauwkeurig oordeel te vormen en projectteams en/of organisaties met jouw advies tot verbetering aan te zetten. Ben jij de Lead Auditor/Adviseur die wij zoeken? Solliciteer dan op deze functie. Je kunt direct bij ons aan de slag.

Open sollicitatie

 Herken jij je in onze merkwaarden en denk je een waardevolle aanvulling op ons team te zijn? We zijn continu op zoek naar nieuwe collega’s. We komen graag met je in contact!