Werken
bij
MGciviel

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s

Adviseur/Projectleider Infra & Bouw

Ben jij de Adviseur/Projectleider die wij zoeken? Ter aanvulling van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Adviseur/Projectleider Infra & Bouw. In je rol kun je verantwoordelijk zijn voor de contractvoorbereiding, –aanbesteding en -uitvoering. Ook kun je worden ingezet voor verwerving van projecten of voor het uitvoeren van toetsen (Auditor). Daarnaast kun je als adviseur ook op het gebied van techniek of projectbeheersing (risicomanagement, financiële bewaking van projecten) of omgevingsmanagement ingezet worden. Afhankelijk van jouw ervaring en wensen zoeken we de juiste rol en bepalen samen hoe jij je wilt ontwikkelen. Ben jij de adviseur die wij zoeken en lijkt het je leuk om ons team te leren kennen? Solliciteer dan op deze functie.

Adviseur Omgevingsmanagement / Omgevingsmanager

Ben jij de verbinder met een groot netwerk voor onze opdrachtgever? Ter aanvulling van ons team zijn wij per direct op zoek naar een  adviseur Omgevingsmanagement. Als Omgevingsmanager ben jij de motor achter een effectieve samenwerking tussen de opdrachtgever en de stakeholders van een project. Blink jij uit in omgevingsmanagement en pas jij binnen ons team? Solliciteer dan op deze functie. Je kunt direct bij ons aan de slag.

Tekstschrijver Tenders en EMVI-plannen

Maak jij impact met jouw schrijfstijl? Ter aanvulling van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Tekstschrijver voor het schrijven van tenders en EMVI-plannen. Als Tenderschrijver schrijf je voor onze klanten aan een winnend (EMVI)-plan van aanpak. Je stelt kritische vragen aan interne experts en weet zo boven tafel te krijgen waarin de klant zich onderscheidt van zijn concurrenten. Is deze functie jou op het lijf geschreven en pas jij binnen ons team? Solliciteer dan op deze functie. Je kunt direct bij ons aan de slag.

Commercieel Projectleider

Ben jij het nieuwe commerciële talent voor onze projecten? Ter aanvulling van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Commercieel Projectleider. Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de organisatie van integrale projecten op het gebied van contractvoorbereiding, –aanbesteding en -uitvoering richting verschillende marktpartijen op het gebied van infra, bouw en energietransitie. Daarnaast kun jij je commerciële talenten kwijt in het verwerven van nieuwe klanten en opdrachten.

Open sollicitatie

Bij MGciviel zijn we altijd op zoek naar talent en nieuwe collega’s. Denk je een meerwaarde te kunnen zijn voor ons bedrijf? Stuur dan je open sollicitatiebrief en cv naar gerben.sloothaak@mgciviel.nl