Samen
werken
aan infra

DC & Maintain Veerhavens

De veerhavens in het areaal van Rijkswaterstaat Noord Nederland zijn de komende jaren toe aan renovatie op het gebied van conservering, elektrische installaties, bediening & besturing en inrichting. Daarnaast zal het reguliere onderhoud uitgevoerd moeten worden waarbij assetmanagement en betrouwbare areaalinformatie de focus heeft. 

MGciviel is gevraagd om te ondersteunen op het gebied van Systems Engineering, het opstellen van de Vraagspecificatie en onderhouden van de Relatics/GRIP omgeving. De klanteisen zijn in deze omgeving door vertaald naar technisch en/of proceseisen in een Design, Construct & Maintain overeenkomst op basis van de UAV-gc.

Werkzaamheden

Beheren Relatics

Opstellen Vraagspecificaties

Klanteisenhonorering

Afstemming tussen disiplines

Opstellen objectenboom, functieanalyse en contextdiagrammen

Uitwerken en specificeren Basisspec’s Brug, Weg en Landelijke Bruggenstandaard

Kerngebruiker GRIP

Klanteisenspecificatie

Maak
kennis
met ons

Samen werken aan infra

Wilt u samenwerken met een van onze specialisaten op het gebied van projectbeheersing, contractbeheersing of omgevingsmanagement? Dan kan! Kennis maken aan de koffietafel of tijdens een potje tafeltennis in Joure? Wij gaan altijd tot het uiterste om aan de wensen van onze opdrachtgevers te voldoen. Geen uitdaging is ons te groot. Werken we binnenkort samen aan infra?