Ter aanvulling van ons MGCiviel team en Deep Tenders team zijn wij per direct op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk hieronder de openstaande vacatures of doe een open sollicitatie. Je kunt direct bij ons aan de slag.

 

 

Senior Adviseur Contractmanagement & Aanbestedingen (UAV-gc)

Ter aanvulling van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Senior Contractmanager UAV-gc 2005. Als Senior Adviseur Contractmanagement & Aanbestedingen ben jij verantwoordelijk voor de contractvoorbereiding, –aanbesteding en -uitvoering voor verschillende marktpartijen binnen de bouw- en infrasector. Ben jij de Senior Adviseur die wij zoeken en pas jij binnen ons team? Solliciteer dan op deze functie. Je kunt direct bij ons aan de slag.

Bekijk de vacature

 

Senior Adviseur Omgevingsmanagement / Omgevingsmanager

Ter aanvulling van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Senior Adviseur Omgevingsmanagement. Als Senior Omgevingsmanager ben jij de motor achter een effectieve samenwerking tussen de opdrachtgever en de stakeholders van een project. Blink jij uit in omgevingsmanagement en pas jij binnen ons team? Solliciteer dan op deze functie. Je kunt direct bij ons aan de slag.

Bekijk de vacature

 

Tekstschrijver Tenders en EMVI-plannen

Ter aanvulling van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Tekstschrijver voor het schrijven van tenders en EMVI-plannen. Als Tenderschrijver schrijf je voor onze klanten aan een winnend (EMVI)-plan van aanpak. Je stelt kritische vragen aan interne experts en weet zo boven tafel te krijgen waarin de klant zich onderscheidt van zijn concurrenten. Is deze functie jou op het lijf geschreven en pas jij binnen ons team? Solliciteer dan op deze functie. Je kunt direct bij ons aan de slag.

Bekijk de vacature

 

Commercieel Projectleider

Ter aanvulling van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Commercieel Projectleider. Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de organisatie van integrale projecten op het gebied voor de contractvoorbereiding, –aanbesteding en -uitvoering richting verschillende marktpartijen op het gebied van infra en bouw. Daarnaast kun jij je commerciële talenten kwijt in het verwerven van nieuwe klanten en opdrachten.

Bekijk de vacature

 

Open sollicitatie

Bij MGciviel zijn we altijd op zoek naar talent en nieuwe collega’s. Denk je een meerwaarde te kunnen zijn voor ons bedrijf? Stuur dan je open sollicitatiebrief en cv naar gerben.sloothaak@mgciviel.nl.