Wat leuk dat je ons beter wilt leren kennen! 

Voordat je ergens aan de slag gaat wil je weten of het bedrijf bij je past, wie je collega’s worden en hoe zij met elkaar omgaan. Dit is niet met tekst te beschrijven, dit moet je ervaren! Daarom maakten we een video waarin we een exclusief kijkje achter de schermen geven bij MGciviel. Wil je weten wat we doen, hoe we dat doen en welke tips onze collega’s geven aan jou? Bekijk dan onderstaande video!

 

 

Denk jij dat je de perfecte match bent die wij zoeken?

Wacht dan niet langer met zoeken en solliciteer direct op een van onderstaande vacatures!



Adviseur/Projectleider Infra & Bouw

Ben jij de Adviseur/Projectleider die wij zoeken? Ter aanvulling van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Adviseur/Projectleider Infra & Bouw. In je rol kun je verantwoordelijk zijn voor de contractvoorbereiding, –aanbesteding en -uitvoering. Ook kun je worden ingezet voor verwerving van projecten of voor het uitvoeren van toetsen (Auditor). Daarnaast kun je als adviseur ook op het gebied van techniek of projectbeheersing (risicomanagement, financiële bewaking van projecten) of omgevingsmanagement ingezet worden. Afhankelijk van jouw ervaring en wensen zoeken we de juiste rol en bepalen samen hoe jij je wilt ontwikkelen. Ben jij de adviseur die wij zoeken en lijkt het je leuk om ons team te leren kennen? Solliciteer dan op deze functie.

Adviseur Omgevingsmanagement / Omgevingsmanager

Ben jij de verbinder met een groot netwerk voor onze opdrachtgever? Ter aanvulling van ons team zijn wij per direct op zoek naar een  adviseur Omgevingsmanagement. Als Omgevingsmanager ben jij de motor achter een effectieve samenwerking tussen de opdrachtgever en de stakeholders van een project. Blink jij uit in omgevingsmanagement en pas jij binnen ons team? Solliciteer dan op deze functie. Je kunt direct bij ons aan de slag.

Open sollicitatie

Bij MGciviel zijn we altijd op zoek naar talent en nieuwe collega’s. Denk je een meerwaarde te kunnen zijn voor ons bedrijf? Stuur dan je open sollicitatiebrief en cv naar gerben.sloothaak@mgciviel.nl