experts in infra en ruimte

Een vaste kennispartner

Wij zijn MGciviel en wij werken aan de grootste uitdagingen binnen de openbare ruimte. Dit doen wij vooral in Noord-Nederland. Onze betrokken teamleden delen graag hun kennis over de voorbereiding en beheersing van innovatieve contracten (UAV-gc en bouwteams) met (semi)overheidsinstanties en aannemers. Wij begrijpen de klantvraag en helpen bij het realiseren van kleine en grote projecten. Het resultaat? Een prettige samenwerking, waarbij we elkaar helpen ontwikkelen. Dit doen we door vast te houden aan onze kernwaarden. Hier staan we voor en houden we ons aan.

Projectbeheersing

Een proces optimaal
inrichten en beheersen?
Onze specialisten
geven vorm aan
uw ambitie.

Contractbeheersing

Doormiddel van contractmanagement weet u zeker dat het project uiteindelijk aan uw wensen voldoet. 

Omgevingsmanagement

Wij brengen de omgeving van uw project in kaart en communiceren met alle stakeholders vanaf het begin tot en met oplevering.

Aanbestedingen

Met een doordachte inkoopstrategie de juiste leverancier selecteren of een opdracht binnenhalen door het beste plan.

Thuis in Nederland

Vanuit onze kantoren in Joure en Zwolle werken onze specialisten aan de meest uiteenlopende opdrachten. Van complexe vervangingsopgaves tot hoogwaterbescherming, wij voelen ons thuis in elke markt en bij elke opdrachtgever. Rijksoverheid, gemeenten, waterschappen en regionale aannemers; onze specialisten zijn benieuwd naar ieders ambitie. De focus bepalen we samen. Wij denken vooral in kansen en mogelijkheden op het gebied van project- en contractbeheersing en omgevingsmanagement. Welke specialist past bij uw uitdaging?

Samen de focus bepalen