experts in infra en ruimte

Een vaste kennispartner

Wij zijn MGCiviel en werken aan de grootste uitdagingen binnen de openbare ruimte. Dit doen wij vooral in Noord-Nederland. Wij zijn een betrokken, dynamisch, jong team en delen graag onze kennis in de voorbereiding en de beheersing van innovatieve contracten (UAV-gc, bouwteams) voor zowel (semi)overheid als aannemerij. Wij zijn de vaste partner tussen de techniek en het projectmanagement. Wij begrijpen de klantvraag en helpen bij het realiseren van kleine en grote projecten. Het resultaat? Een prettige samenwerking, waarbij we elkaar helpen ontwikkelen. Hoe we dit doen? Door vast te houden aan onze kernwaarden. Hier staan we voor en daar houden we ons aan.

Projectbeheersing

Een proces optimaal
inrichten en beheersen?
Onze specialisten
geven vorm aan
uw ambitie.

Contractbeheersing

Doormiddel van contractmanagement weet u zeker dat het project uiteindelijk aan uw wensen voldoet. 

Omgevingsmanagement

Wij brengen de omgeving van uw project in kaart en communiceren met alle stakeholders vanaf het begin tot en met oplevering.

Aanbestedingen

Met een doordachte inkoopstrategie de juiste leverancier selecteren of een opdracht binnenhalen door het beste plan.

Thuis in Nederland

Vanuit ons kantoor in Joure werken onze specialisten aan de meest uiteenlopende opdrachten. Van energietransitie, klimaatverandering tot complexe vervangingsopgaves in Nederland, wij voelen ons thuis bij onze opdrachtgevers. Rijksoverheid, gemeenten, waterschappen of regionale aannemers? Onze specialisten zijn altijd benieuwd naar de ambities van deze organisaties. De focus bepalen we samen. Korte lijnen en een transparante communicatie kenmerkt onze manier werken. We denken niet in traditionele kaders, maar zien vooral kansen en mogelijkheden op het gebied van project- en contractbeersing en omgevingsmanagement. Welke specialist past bij uw uitdaging?

Samen de focus bepalen