Het is een mooie zonnige ochtend en je bent vroeg op kantoor. Je geniet van een heerlijke kop koffie, leest rustig de krant en maakt een dagplanning. Langzamerhand druppelen je collega’s binnen en wordt het steeds gemoedelijker op kantoor. Vanaf 9 uur begint je telefoon te rinkelen, de opdrachtgevers willen met je overleggen over contractuele vraagstukken. Na rustig te hebben opgestart en bij te hebben gepraat met je collega’s ben je klaar voor een productieve en gezellige dag.

Na een aantal telefoontjes te hebben gepleegd en mailtjes te hebben beantwoord is het tijd voor een potje pingpong. Je vraagt je collega’s Bodil en Erwin of ze mee doen. Plezier hebben op je werk is enorm belangrijk en na hard bezig te zijn geweest beloon je jezelf graag met een sportieve pauze. Na een enthousiast potje pingpongen ben je weer helemaal opgeladen en duik je een online overleg in. Vandaag staat het contractadvies voor de realisatie van een overnachtingshaven op de planning. Bij dit project ben je veel bezig met het coördineren van systeemgerichte contractbeheersing en verzoeken tot wijziging. Het is jouw taak om tot de kern te komen van alles wat op het gebied van het contract speelt binnen dit project. Jij bent de spin in het web en zorgt ervoor dat iedereen de juiste informatie op het juiste moment heeft.

Je wordt gebeld door een contractmanager waar je al een tijd mee samenwerkt. Vorige maand zijn ze begonnen met de realisatie van het project en hij wil een afspraak met je inplannen om langs te gaan op de projectlocatie. Daar zullen jullie kijken hoe de vorderingen gaan en of er veiligheidsissues zijn. Na het telefoontje check je nog even je mail. Je ziet dat je een aanvraag voor de ondersteuning van een aanbesteding hebt gekregen. Er moet een opdrachtnemer worden gecontracteerd voor een raamovereenkomst voor groot onderhoud en jij mag dat gaan begeleiden.

Morgen werk je aan de aanbesteding van een bouwteam. Je hebt nog niet eerder aan zo’n project gewerkt en verwelkomt de uitdaging en mogelijkheid iets nieuws te leren met open armen. Je werkt aan veel verschillende projecten tegelijk, maar dat is voor jou geen probleem. Jij kan snel schakelen en houdt van afwisseling. Elk project is een kans wat nieuws te leren, zo leer je gaandeweg enorm veel van de variabele projecten en van je collega’s.

Voordat je naar huis gaat doe je nog een potje pingpong en check je bij je collega’s in hoe hun dag was. Het was weer een leuke en productieve dag en met een tevreden gevoel stap je de auto in. Op naar de volgende dag!

 

Adviseur/Projectleider Infra & Bouw

Ben jij de Adviseur/Projectleider die wij zoeken? Ter aanvulling van ons team zijn wij per direct op zoek naar een Adviseur/Projectleider Infra & Bouw. In je rol kun je verantwoordelijk zijn voor de contractvoorbereiding, –aanbesteding en -uitvoering. Ook kun je worden ingezet voor verwerving van projecten of voor het uitvoeren van toetsen (Auditor). Daarnaast kun je als adviseur ook op het gebied van techniek of projectbeheersing (risicomanagement, financiële bewaking van projecten) of omgevingsmanagement ingezet worden. Afhankelijk van jouw ervaring en wensen zoeken we de juiste rol en bepalen samen hoe jij je wilt ontwikkelen. Ben jij de adviseur die wij zoeken en lijkt het je leuk om ons team te leren kennen? Solliciteer dan op deze functie.