Werken

bij

MGciviel

Ben jij de adviseur voor onze contracten?

Vacature: Adviseur Contractmanagement

 

Opleidingsniveau: hbo/wo (bijvoorbeeld civiele techniek, technische bedrijfskunde of rechten)
Aantal jaar ervaring: bij voorkeur 3 jaar ervaring als adviseur
Dienstverband: fulltime/parttime (in overleg)
Regio: Noord-Nederland, Friesland, Joure / Midden-Nederland, Overijssel, Zwolle
Standplaats: Joure en/of Zwolle
Startdatum: per direct of in overleg
Salaris: €3.000 – €5.000 (bij 40 uur per week)

 

Van energietransitie en hoogwaterbescherming tot complexe vervangingsopgaves in heel Nederland. MGciviel werkt aan grote en kleine projecten voor opdrachtgevers zoals de Rijksoverheid, gemeenten, waterschappen en aannemers. Ter aanvulling van ons team zijn wij per direct op zoek naar een adviseur met een aantal jaren ervaring. Als adviseur ben jij verantwoordelijk voor de contractvoorbereiding, aanbesteding en uitvoering voor verschillende marktpartijen binnen de bouw- en infrasector.

 

Ben jij de adviseur die wij zoeken en pas jij binnen ons team?

Solliciteer dan op deze functie. Je kunt direct bij ons aan de slag.

 

Wat ga je doen als adviseur contractmanagement?

Als adviseur ben jij degene die de voorbereiding, aanbesteding en beheersing van contracten voor (infrastructurele) projecten in goede banen leidt. Je werkt voor verschillende opdrachtgevers uit de bouw- en infrasector. Jij bepaalt de marktbenadering en stelt de inkoopplannen op met oog voor zowel de klanteisen als de ontwikkelingen in de markt. Ook houd je bij of contracten volgens afspraak worden uitgevoerd (Systeemgerichte Contractbeheersing) en waarborg je de beheersbaarheid van het contract. Je geeft advies en hebt een signalerende functie bij de totstandkoming en gedurende de looptijd van het contract.

Wat zoeken wij in een adviseur?

 • Je hebt kennis van UAV-gc en het (Europees) aanbestedingsrecht
 • Je hebt basiskennis van en ervaring met risicomanagement, System Engineering, projectbeheersing en kwaliteitsnormering
 • Je bent communicatief sterk en spreekt de taal van onze opdrachtgevers
 • Je hebt interesse in werken bij een jong en innovatief adviesbureau
 • Je wilt werken op ons kantoor in Joure of Zwolle, maar bent ook bereid om naar onze opdrachtgevers te reizen (landelijk)

Wat bieden wij jou?

 • Een baan met veel vrijheid waarbij nieuwe ideeën en initiatieven worden gestimuleerd
 • Thuiswerken is altijd een mogelijkheid
 • Trainings- en opleidingsmogelijkheden
 • Wij betalen jouw volledige pensioenpremie
 • Een platte organisatie met een buitengewoon goede werksfeer en tal van bevlogen collega’s
 • Wij zijn betrokken en houden van gezellige teamuitjes

Kom jij ons team versterken?

Over MGciviel

Wij zijn expert in integraal samenwerken binnen de fysieke leefomgeving. Ons team bestaat uit diverse specialisten op het gebied van projectbeheersing, contractbeheersing en omgevingsmanagement. We werken aan de grote en kleine uitdagingen binnen de fysieke leefomgeving. Vanuit onze kantoren in Joure en Zwolle houden we ons bezig met de meest uiteenlopende opdrachten in Noord en Midden-Nederland. Wij zijn een betrokken, dynamisch, jong team en delen graag onze kennis over de voorbereiding en de beheersing van innovatieve contracten (UAV-gc, bouwteams) met (semi)overheidsinstellingen en aannemers. Wij gaan voor een prettige samenwerking waarbij we elkaar helpen ontwikkelen. We leveren kwaliteit en gaan een goede discussie niet uit de weg. En dat beide met een glimlach. Op vrijdag is iedereen op kantoor voor een gezamenlijke lunch of borrel. Deze dag staat in het teken van bijpraten, projectoverleg, kennisdeling en samenwerken!

 

Ontmoet onze teamleden. Klik hier. 

 

 

Solliciteren?

Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Jan Glazenburg via jan.glazenburg@mgciviel.nl of neem rechtstreeks contact op met Jan via Whatsapp: 06-11564142. 

Maak
kennis
met ons