06 39 588 342 | Madame Curieweg 27 8501 XC Joure info@mgciviel.nl

Als commerciële projectleider ben jij onder andere verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten voor jou en je collega’s. Jouw klanten zijn overheden en aannemers. Aan jou de taak om deze te binden aan het team van MGciviel! Wij willen ons kunnen identificeren met onze klanten en een verlengstuk zijn van de teams van klanten waarmee wij samenwerken. Iemand die je, net als een collega, ‘even snel kunt bellen voor advies’ maar ook bijvoorbeeld voor of het opschalen van capaciteit in projecten. In de projecten die jij binnenhaalt ga je zelf aan de slag in de rol van projectleider. Jij vertaald infra-gerelateerde vraagstukken naar opdrachten, neemt ze mee naar ons kantoor in Joure en stelt binnen MGciviel een passend projectteam samen waaraan jij leiding gaat geven. Jij bent gedurende het project aanspreekpunt in de opdracht. Qua opdrachten kun je denken aan projecten die betrekking hebben op contractbegeleiding, tenderbegeleiding of procesbegeleiding. In ieder geval, zaken die te maken hebben met inrichting, beheer en aanleg van de openbare ruimte. Met andere woorden, jij bepaald wat voor werk je binnenhaalt en dus je eigen werkzaamheden.

Nu even iets over het team, want ja… wij vinden onszelf wel een gegronde reden waarom je juist bij MGciviel moet komen werken! Wij zijn geen traditioneel bedrijf in de infra. Bij ons werken niet alleen techneuten maar ook mensen met een andere achtergrond. Mensen met veel werkervaring en starters. Wat we wel allemaal gemeen hebben? Hard werken, een flinke dosis humor en elkaar willen helpen. Op vrijdag hebben wij onze vaste kantoordag met z’n allen. Deze dag bestaat naast gezamenlijk lunchen en bijpraten met collega’s ook uit projectoverleggen, kennisdeling en samenwerken aan infra! Spreekt deze functie jou aan en wil je sfeer komen proeven? We nodigen je graag uit om op vrijdags een keer aan te schuiven bij onze lunch!

Over jou:
– een HBO-diploma
– minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
– ervaring met- en kennis van UAV-GC
– een netwerk in onze branche
– woonachtig in Noord Nederland

Wat wij bieden:
– een buitengewoon goede werksfeer met leuke collega’s
– 25 vakantiedagen. Immers, hard werken is hard ontspannen!
– een job waarbij je jouw eigen werk kunt bepalen
– training- en opleidingsmogelijkheden
– Gezellige teamuitjes (Voer jij je projectleidersrol door als we tijdens het volgende uitje gaan ontsnappen uit een escaperoom?)

Heb jij vragen over deze functie of wil je jouw interesse kenbaar maken? Dan kun je contact opnemen met Nevin van Zwol via nevin.vanzwol@mgciviel.nl of 0614834226.