06 39 588 342 | Madame Curieweg 27 8501 XC Joure info@mgciviel.nl

Uw partner voor een overwogen contractkeuze

Overheidsinstellingen richten zich steeds meer op hun kerntaken door landelijk beleid en verminderde capaciteit en kennis binnen de eigen organisatie. Hierdoor ontstaat de situatie dat steeds meer taken worden in zijn geheel worden uitbesteed. Dit vergt een andere aanpak en overwogen keuzen voor inkoop- en contractering.

Of het nu gaat om de contractvorming voor de realisatie van een nieuwe weg, brug, viaduct of onderhoud aan de bestaande assets, wij bieden een breed scala aan diensten aan voor het gehele contracteringsproces.

Wij kunnen vol trots zeggen dat MGciviel specialist is op het gebied van UAV-gc contracten. Naast de inzet van onze eigen specialisten, maken gebruik van een groot netwerk van deskundigen voor onderdelen waar wij minder kennis van in huis hebben. Dit zorgt voor continuïteit en kwaliteit in onze dienstverlening.

Wij leveren onder andere de volgende diensten:

  • Begeleiding bij contractkeuze
  • Opstellen contractdocumenten
  • Verzorgen van aanbestedingen
  • Reviews van contractdocumenten

Ten aanzien van het opstellen van een geïntegreerd contract kunnen wij het complete aanbestedingsdossier opstellen, zoals o.a. Selectieleidraad, Inschrijfleidraad, Basisovereenkomst, Vraagspecificatie en Annexen.