06 39 588 342 | Madame Curieweg 27 8501 XC Joure info@mgciviel.nl

Ondersteuning raamcontractmanagement gemeente Haarlem en Zandvoort

Na een Europese aanbesteding heeft de combinatie InterProjectmanagement & MGciviel de Overeenkomst Ondersteuning Contractbeheersing verworven van de gemeente Haarlem en Zandvoort. Bijzonder in deze tender is het feit dat kwaliteit de doorslag heeft gegeven t.o.v. de prijs. Wij zijn erg blij met de terugkoppeling van de opdrachtgever op ons EMVI plan. Zeer lovende woorden over onze strategie en aanpak van deze langdurige samenwerkingsrelatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Ondertussen zijn wij een aantal maanden aan de slag met deze opdracht.

Wat doen wij?

Wij ondersteunen de raamcontractmanager van de gemeente bij de beheersing van alle raamcontracten die gesloten zijn voor het groot onderhoud. In totaal betreffen dit twee ingenieursbureaus en een viertal aannemers. Dit doen wij doormiddel van het geven van advies over de raamcontractbeheerstrategie, risicomanagement en risicogestuurde kwaliteitsaudits bij de interne organisatie alsmede de raamcontractanten. In onze onafhankelijke rol beordelen wij in hoeverre de raamcontractanten alsmede de interne organisatie van de opdrachtgever zich houden aan de opdracht. Onze diensten dienen maximaal bij te dragen aan de doelstelling van de gemeente om Grootonderhoud projecten op de best mogelijke manier uit te voeren zodat de gemeente haar rol als regisserende gemeente kan vervullen. Om een flexibele en betrouwbare partner te zijn hebben InterProjectmanagement & MGciviel hun krachten gebundeld. Dit resulteert in een gemixt team van beide partijen met een Procesbegeleider, lead-(auditors), toetscoördinator en onze risicomanager.

Dit maakt ons trots!

Voor ons is dit het eerste grote project dat wij in een combinatie uitvoeren maar ook dat wij adviseren bij raamcontracten met deze omvang. Onze integrale aanpak die wij in dit project kwijt kunnen is uniek, de krachten van al onze expertise bundelen wij in deze opdracht. De combinatie geeft daarnaast ook mogelijkheden om van elkaar te leren. Door de contractduur krijgen wij ook een langdurige relatie met alle partijen die verbonden zijn met deze raamcontracten. Door onze ervaring aan zowel opdrachtgevers als opdrachtnemerszijde zijn wij een volwaardig gesprekspartner. Wij tonen begrip en delen ons inzichten, maar we blijven feitelijk zonder te oordelen. Dit komt het raamcontractmanagement en de samenwerkingsrelatie ten goede. De feedback die wij tot op heden hebben ontvangen is zeer positief, en dat maakt ons trots!