06 39 588 342 | Madame Curieweg 27 8501 XC Joure info@mgciviel.nl

Hoi! Mijn naam is Arjen Bouma, sinds half april ben ik werkzaam bij MGciviel en ik stel me graag even voor. Binnenkort hoop ik mijn masterbul Environmental and Infrastructure op te kunnen halen in het mooie Groningen, waar ik ook woonachtig ben. Mijn roots liggen op het boerenbedrijf van mijn ouders in Sint Jacobiparochie in de voormalige gemeente Het Bildt. Dagelijks legde ik heen en terug veertig kilometer af, meestal fietsend, naar de middelbare school in Leeuwarden, waar ik tegenwoordig een aantal dagen in de week bij Rijkswaterstaat te vinden ben. Het is erg leuk dat de cirkel op een bepaalde manier toch weer een beetje rond is.

Samenwerken en elkaar versterken

Voor Rijkswaterstaat houd ik me momenteel bezig met het schadeproces voor Rijkswegen in Noord-Nederland. MGciviel houdt zich bezig met de coördinatie en administratieve afhandeling van calamiteiten en planbaar herstel en is daarbij de partij tussen Rijkswaterstaat en de Opdrachtnemer in het prestatiecontract in. Je hebt dus te maken met partijen met verschillende culturen en werkwijzen, de menselijke achtergrond in technische processen spreekt me aan en maakt het dynamisch en interessant.

Een baan bij MGciviel

In eerste instantie zal ik me gaan richten op Systeemgerichte Contractbeheersing en audits, maar krijg binnen MGciviel veel ruimte om te ontdekken waar mijn interesses liggen, wat ik leuk vind en hoe ik zoveel mogelijk waarde toe kan voegen binnen de organisatie en verschillende projecten. Het is daarom erg fijn dat MGciviel een klein bedrijf is, de lijntjes zijn kort en binnen het team weet je precies wat je aan elkaar hebt.

Het is eigenlijk puur toeval dat ik bij MGciviel terecht ben gekomen. Ik had contact met een detacheerder van Voort, ben daar eens op gesprek geweest en na het invullen van een persoonlijkheidstest werd er een vacature van MGciviel uit een lade getrokken. Een week later sprak ik voor het eerst met Gerben en voordat ik het wist mocht ik mezelf de nieuwe aanwinst van MGciviel noemen!

Voetballen en alle sporten volgen

In mijn vrije tijd ben ik veel met voetbal bezig, zelf speel ik op een recreatief niveau bij GSVV The Knickerbockers, verzorg zo nu en dan een training voor enkele damesteams en probeer ook op andere manieren mijn steentje bij te dragen als vrijwilliger. Ook de ontwikkelingen in de Formule 1, Amerikaans Basketbal en wielrennen probeer ik te volgen en een weekje skiën sla ik zeker niet over.