06 39 588 342 | Madame Curieweg 27 8501 XC Joure info@mgciviel.nl

Wij hebben bij MGciviel B.V. weer een nieuwe collega mogen verwelkomen. Anna Brouwer is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen met master juridische bestuurskunde. Een erg mooie toevoeging aan ons team. Welkom Anna!

Even voorstellen…

Inmiddels ga ik alweer mijn tweede maand in als junior adviseur bij MGciviel en wat ben ik enthousiast! Door het team ben ik ontzettend leuk ontvangen en de verschillende projecten die MGciviel uitvoert boeien mij enorm. Ik heb veel zin om hieraan een bijdrage te leveren en mezelf te ontwikkelen in deze functie.

Vorig jaar heb ik de studie juridische bestuurskunde afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarna ben ik acht maanden gaan reizen door Indonesië, Australië en Nieuw-Zeeland. De laatste twee landen heb ik grotendeels kamperend doorgebracht. Van hiken op een vulkaan, gletsjer en in de bergen, tot het snorkelen met reuzenmanta’s en walvishaaien; stuk voor stuk geweldige ervaringen waar ik met heel veel plezier (en soms weemoed) op terug kijk.

Op dit moment woon ik in het dorp waar ik ben opgegroeid; Gaastmeer. Binnenkort verhuis ik naar een appartementje in Heeg, een watersportdorp middenin het Friese merengebied. Het liefst ben ik ook op of in het water te vinden. Varen, zwemmen en sloeproeien zijn dingen die ik leuk vind om te doen.